Jelenlegi hely

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük a Szent István Egyetem MBA programjának honlapján. Biztosan egyetért velünk abban, hogy az üzleti élet hazánkban is felgyorsult. Diplomás szakemberként valószínűleg érzékeli, hogy a szakismeretek mellett menedzseri képességeit is folyamatosan igénybe kell vennie. Bizonyára Ön is feltette már magának a kérdést: „Hogyan tudom tartani a lépést ezzel a gyors ütemű fejlődéssel?”

Egy új Európai Uniós tagországban a vállalkozások sikere, csakúgy, mint az egyéni karrieré, azon múlik, meg tudjuk-e előzni a versenytársainkat. Ebben az egyre inkább vállalkozószemléletű üzleti környezetben, ahol minden az Internet sebességével működik és változik, szükség van valamire, ami kiemeli az Ön vállalatát, de személy szerint Önt is a hazai és a nemzetközi piac többi szereplője közül.

A magyar nyelvű MBA programunk célja olyan szakemberek képzése, akik nemcsak az üzleti döntések meghozatalához szükséges készségekkel ren­del­kez­nek, hanem képesek a vállalat életben maradását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakítására, a nem­zet­kö­zi gaz­da­ság­ban való eligazodásra, az emberi erőforrások hatékony kezelésére, továbbá a szervezet tevékenységeinek i­rá­nyí­tá­sá­ra. A program során a hallgatók a legújabb ismereteket elsajátításával képesek lesznek helyesen elemezni az üzleti világ min­den­na­pi helyzeteit, valamint a belső és külső környezeti tényezők elemzésével globálisan is átlátják a vállalat és a kapcsolódó tár­sa­sá­gok gazdasági, pénzügyi, és termelési folyamatait.

Célunk az, hogy felkészítsük a jövő üzleti csúcsvezetőit arra, hogy „előnyt szerezzenek”. Tantervünk új szemléletben, pontosan meghatározza és oktatja a jövő nemzetközi platformján szükséges vezetői képességeket. Segítséget nyújtunk hallgatóinknak a kreatív gondolkodásban, menedzsment képességeik csiszolásában, személyes erőforrásaik fejlesztésében. Az Ön cége számára nagy előny, hogy értékes vezetővé válván, bármilyen csapatban meg fogja állnia helyét.

Ha Ön egyetemi vagy főiskolai diplomával és néhány év gyakorlati tapasztalattal kész előrelépni a karrierjében, jelentkezzen MBA programunkra! Levelező másoddiplomás programunk olyan kihívásokkal teli, eredményközpontú, átfogó tantervet és olyan gyakorlatorientált módszertant kínál, amely kiválóan felkészíti Önt az üzleti vezetés mesterfogásaira, az elkövetkezendő évtizedek kihívásaira!

Prof. Dr. Illés B. Csaba, egyetemi tanár
Igazgató